Workshop Artificial Intelligence


Leer hoe jij AI kan toepassen in jouw business!

Ontdek de kracht van ChatGPT, Midjourney en meer!
Til je onderneming naar het volgende level
met de vele krachtige AI-tools.


Op vrijdag 10 november vond er in De Ondernemerswinkel in Amsterdam Zuidoost een uitzonderlijke workshop van AI Genius plaats die volledig in het teken stond van Artificial Intelligence (AI). Deze workshop, die binnen enkele dagen volgeboekt was, heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten op de deelnemende ondernemers.

Vanaf het begin was de energie in de kamer voelbaar. Joey en Patricia hadden duidelijk alles uit de kast gehaald om een leerzame en interactieve ervaring te bieden. De deelnemers, een diverse groep ondernemers uit verschillende sectoren, waren zichtbaar enthousiast en betrokken.

Wat deze workshop zo bijzonder maakte, was de praktische benadering van het onderwerp. AI kan soms een abstract en complex veld lijken, maar AI Genius wist het op een toegankelijke en begrijpelijke manier te presenteren. Ze legden niet alleen de basisprincipes van AI uit, maar gingen ook dieper in op hoe deze technologie specifiek kan worden toegepast en benut in verschillende facetten van je bedrijf.

De feedback van de deelnemers was overweldigend positief. Velen gaven aan dat ze door deze workshop nieuwe inzichten hebben gekregen over hoe ze AI nu kunnen toepassen in hun bedrijf en veel dingen efficiƫnter kan maken. Het was inspirerend om te zien hoe ondernemers van verschillende achtergronden en met verschillende ervaringsniveaus samenkwamen om te leren over een technologie die de toekomst gaat vormgeven.

Kortom, de AI-workshop in De Ondernemerswinkel was een groot succes. Het was een dag vol leerzame momenten, inspirerende discussies en waardevolle netwerkmogelijkheden. Deze workshop heeft ongetwijfeld een positieve impact gehad op de deelnemende ondernemers en hun toekomstige ondernemingen. Het is duidelijk dat dergelijke evenementen cruciaal zijn in een wereld waar technologie en business hand in hand gaan.

Heb je deze workshop gemist en wil je weten wanneer de volgende workshop is? Stuur ons dan een mailtje op deondernemerswinkel@zoiszuidoost.nl en dan houden we je op de hoogte!