Agenda


Vaste einde maand borrel De Ondernemerswinkel

Onze vaste “eindemaand borrel”, goed voor je netwerk en pak je kans om je plannen te pitchen aan je publiek!

Elke laatste vrijdag van de maand organiseren wij een gezellige borrel. Ontmoet gelijkgestemden, wissel ideeën uit en bouw aan je netwerk.


Workshop: Zakelijke essentials voor ondernemers in de zorg.

Ontdek de sleutels tot succes in je zorgonderneming. Leer alles over juridische zaken, belastingen en administratie in onze workshop.

Of je nu een eigen praktijk hebt, een zorginstelling runt of een ander type zorgonderneming leidt, deze workshop biedt waardevolle inzichten en praktische tips die je helpen om jouw bedrijf succesvol te beheren.


Workshop: Ontdek de kracht van effectieve marketing.

Wil je jouw bedrijf laten groeien en meer klanten aantrekken? Doe dan mee aan onze workshop over marketing!

Of je nu een start-up bent die haar eerste klanten wil aantrekken of een gevestigd bedrijf dat zijn marktaandeel wil vergroten, deze workshop is voor jou!


Workshop: Leiderschap in actie

Ben je klaar om je leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Doe dan mee aan onze inspirerende workshop over leiderschap.

Workshop over leiderschap! Leer hoe je een effectieve leider wordt die anderen motiveert, inspireert en leidt naar succes.


Vaste einde maand borrel De Ondernemerswinkel

Onze vaste “eindemaand borrel”, goed voor je netwerk en pak je kans om je plannen te pitchen aan je publiek!

Elke laatste vrijdag van de maand organiseren wij een gezellige borrel. Ontmoet gelijkgestemden, wissel ideeën uit en bouw aan je netwerk.

LET OP! DEZE BORREL VINDT PLAATS BIJ THE EXTRA MILE!


Financial Planning – pensioenplanning voor ondernemers

Ontdek praktische pensioenplanningstips tijdens onze workshop, zelfs voor drukke ondernemers met volle agenda’s!

Onze missie is om pensioenplanning toegankelijk en haalbaar te maken voor alle ondernemers, ongeacht hun drukke schema’s. Met deze workshop staan we klaar om je te begeleiden naar een financieel veilige toekomst.


Workshop: ontwerp je succes met de Business Model Canvas

Ontwerp je succes met het Business Model Canvas! Leer de essentie in onze workshop voor groei en concurrentievoordeel. Doe mee!

Wil je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen? Doe dan mee aan onze workshop over het Business Model Canvas! Ontdek hoe je een krachtig businessmodel ontwerpt dat de basis legt voor succes en groei.


Masterclass belastingen voor starters : omzetbelasting + inkomstenbelasting

Let op! Dit is een samenwerking met De Kazerne! De locatie van deze masterclass is : Remmerdenplein 100!

Maximaliseer winst, vermijd fouten en bouw zekerheid op als startende ondernemer! Schrijf je in voor onze belastingmasterclass!

Als startende ondernemer, vooral als ZZP’er, kan de wereld van belastingen een doolhof lijken waarin je verdwaald raakt. Maar maak je geen zorgen – wij zijn hier om je te helpen!


8 Maart – Internationale Vrouwendag

Ben jij klaar om Internationale Vrouwendag op 8 maart te vieren met een boost voor zowel lichaam, geest als business?

Dit is jouw moment, vrouwelijke ondernemers van Amsterdam Zuidoost, om te stralen, te groeien en te connecten. Mis het niet!


Vaste einde maand borrel De Ondernemerswinkel

Onze vaste “eindemaand borrel”, goed voor je netwerk en pak je kans om je plannen te pitchen aan je publiek!

Elke laatste vrijdag van de maand organiseren wij een gezellige borrel. Ontmoet gelijkgestemden, wissel ideeën uit en bouw aan je netwerk.


Branding brilliance: masterclass zakelijke identiteit.

Ontdek de kracht van branding in onze masterclass. Leer hoe je een sterke zakelijke identiteit opbouwt en je merk positioneert.

Betreed de wereld van zakelijk meesterschap met onze exclusieve masterclass over branding. Ontwikkel strategieën om jouw bedrijf te definiëren, creëer een onderscheidende identiteit en laat een blijvende indruk achter in de markt.


Evenwichtskunst: workshop voor werk-privé balans.

Duik met ons in de kunst van balans! Ontdek in onze workshop slimme strategieën om de lijn tussen werk en privé te beheersen.

Voel je de druk tussen werk en privéleven? Ontdek met onze workshop de geheimen van balans en breng harmonie in jouw dagelijkse routine!


Hoe maak jij optimaal gebruik van ChatGPT voor jouw onderneming?

Ontdek de kracht van Artificial Intelligence met AI Genius! Leer AI toepassen in je bedrijf en ontdek de kracht van ChatGPT voor jouw onderneming!!

Mis deze kans niet om voorop te lopen in de digitale revolutie. Als ondernemer is het essentieel om op de hoogte te blijven van innovatieve tools zoals ChatGPT.


Financiële harmonie

Meesterlijk plannen voor zakelijk én privé succes.

Start het nieuwe jaar goed en richt je op je financiën, zowel voor je onderneming als voor jou in privé.


Financieringen vanuit de Gemeente Amsterdam

Welke financieringsmogelijkheden zijn er vanuit de Gemeente Amsterdam?

Leer de geheime paden naar gemeentelijke steun en ontdek financieringsmogelijkheden voor jouw onderneming!


15 December : Feestelijke viering in De Ondernemerswinkel!

Laten we de kracht van samenwerkingen vieren! Wij nodigen je van harte uit op onze feestelijke viering op vrijdag 15 december in De Ondernemerswinkel!

Dit is hét moment om samen terug te kijken op de succesvolle samenwerkingen van de afgelopen periode. Ook is dit weer een mooi moment om je netwerken uit te breiden, samen een hapje en een drankje te doen en gezellig bij te kletsen! Kom gezellig langs!


Masterclass Je eerste huis: De weg naar eigen woningbezit!

Welke stappen kan jij als ondernemer nu al zetten, als je een huis wilt kopen? Welke tips zijn er en waar moet je op letten?

Heb jij als ondernemer ooit gedroomd van een plek die echt van jou is? Maak die droom werkelijkheid met onze exclusieve masterclass! Ontdek nu al de stappen die je kunt zetten om over een paar jaar de trotse eigenaar van je eerste huis te worden.


Masterclass Jezelf uitbetalen vanuit je stichting?

Leer welke regels er zijn als je een stichting hebt en wanneer het oké is om jezelf uit te betalen.

Behoor je tot een stichting en ben je benieuwd naar de geheimen van het financieel goed runnen van een stichting? Vraag je je af welke regels er zijn en wanneer het oké is om jezelf uit te betalen vanuit de stichting? Zoek niet verder – onze exclusieve Masterclass is jouw toegangsbewijs tot financiële kunde!


Masterclass Jezelf Presenteren en Sales met Hustle & Heart Consultancy

Ontdek de Kracht van Overreding!

Ben jij een gedreven ondernemer? Wil je leren hoe je jezelf krachtig presenteert en moeiteloos je producten of diensten verkoopt? Dan is onze workshop precies wat jij nodig hebt!


Masterclass Omzetbelasting en Inkomstenbelasting

Belastingen voor starters!

Maximaliseer winst, vermijd fouten en bouw zekerheid op als startende ondernemer! Schrijf je in voor onze belastingmasterclass!


Dag van de Ondernemer

Vier de Dag van de Ondernemer met Ons op Vrijdag 19 November!

Begin je dag met onze interactieve workshop ‘Business Model Canvas’ en schakel in de middag over naar een lekkere informele setting met ons ‘Business Speed Daten’ evenement.


Workshop Artificial Intelligence

Leer hoe jij AI kan toepassen in jouw business!

Ontdek de kracht van ChatGPT, Midjourney en meer!
Til je onderneming naar het volgende level met de vele krachtige AI-tools.


Openingsprogramma De Ondernemerswinkel

Vandaag de officiële opening van De Ondernemerswinkel in Amsterdam Zuidoost! We hebben een mooi programma voor jullie samengesteld met aansluitend natuurlijk de feestelijke openingsborrel!