Workshop: Zakelijke essentials voor ondernemers in de zorg.

Ontdek de sleutels tot succes in je zorgonderneming. Leer alles over juridische zaken, belastingen en administratie in onze workshop.

Als zorgprofessionals begrijpen we dat jouw focus voornamelijk ligt op het bieden van hoogwaardige zorg aan jouw patiënten. Echter, het runnen van een zorgonderneming brengt ook diverse zakelijke uitdagingen met zich mee, van juridische kwesties tot belastingen en administratie.

Daarom nodigen we je graag uit voor onze speciale workshop “zakelijke essentials voor ondernemers in de zorg”. Tijdens deze workshop zullen we dieper ingaan op de cruciale zakelijke aspecten die relevant zijn voor jou als zorgondernemer.

Wat kun je verwachten:

Juridische zaken: leer over de belangrijkste juridische aspecten waarmee zorgondernemers te maken krijgen, zoals contracten, aansprakelijkheid en regelgeving in de zorgsector.

Belastingen: ontdek hoe je jouw belastingverplichtingen als zorgondernemer kunt optimaliseren en minimaliseren, inclusief specifieke belastingvoordelen en aftrekposten waar je recht op hebt.

Administratie: krijg inzicht in effectieve administratieve processen en systemen die je kunnen helpen bij het beheren van jouw zorgonderneming op een efficiënte en georganiseerde manier.

Of je nu een eigen praktijk hebt, een zorginstelling runt of een ander type zorgonderneming leidt, deze workshop biedt waardevolle inzichten en praktische tips die je helpen om jouw bedrijf succesvol te beheren.

Schrijf je vandaag nog in en neem de controle over de zakelijke kant van jouw zorgonderneming!