Kom je ook naar onze borrel?

Onze vaste “eindemaand borrel”, goed voor je netwerk en pak je kans om je plannen te pitchen aan je publiek!

De Ondernemerswinkel wordt gefaciliteerd door ZoisZuidoost en uitgevoerd door Matapica in samenwerking met lokale ondernemers. Het is een broedplaats van ideeën, een kenniscentrum, en een netwerkparadijs, waarbij samen met lokale organisaties, netwerkorganisaties, partners en specialisten wordt gebouwd aan een infrastructuur voor het versterken van lokaal ondernemerschap.

Elke laatste vrijdag van de maand organiseren wij een gezellige borrel. Ontmoet gelijkgestemden, wissel ideeën uit en bouw aan je netwerk. Deze borrel is dé plek om te connecten met mensen die jouw enthousiasme delen en wellicht zelfs willen bijdragen aan jouw succes. Het is niet alleen een avond om te genieten, maar ook om te groeien!

🎤 Pitchen met Passie!
Geef jouw avond een unieke draai door je plan te pitchen aan een nieuwsgierig en ondersteunend publiek. Of je nu een zakelijk idee, een creatief project, of een persoonlijk avontuur wilt delen, deze borrel biedt de perfecte gelegenheid om je passies te delen en waardevolle feedback te ontvangen.

Met een beperkt aantal deelnemers zorgen we voor een exclusieve en intieme sfeer!