Feestelijke viering De Ondernemerswinkel

📆 Datum: Vrijdag 15 december
🕒 Tijd: 17:00 – 19:00
📍 Plaats: De Ondernemerswinkel – Bijlmerplein 875

De Ondernemerswinkel wordt gefaciliteerd door ZoisZuidoost en uitgevoerd door Matapica in samenwerking met lokale ondernemers. Het is een broedplaats van ideeën, een kenniscentrum, en een netwerkparadijs, waarbij samen met lokale organisaties, netwerkorganisaties, partners en specialisten wordt gebouwd aan een infrastructuur voor het versterken van lokaal ondernemerschap.

De afgelopen weken heeft De Ondernemerswinkel een aantal succesvolle evenementen en workshops georganiseerd, die stuk voor stuk gericht waren op het versterken van de ondernemersvaardigheden en het uitbreiden van het netwerk van de deelnemers. De toekomst ziet er veelbelovend uit, met plannen voor meer op maat gemaakte workshops, masterclasses en informele bijeenkomsten die ondernemers verder helpen in hun zakelijke reis.

Op 15 december is er een feestelijke opening met partners en stakeholders. Wij nodigen je van harte uit om de succesvolle samenwerking met elkaar te vieren. Kom netwerken en deel je verhaal in een open en ondersteunende omgeving.

Kom je gezellig langs?