De Ondernemerswinkel x De kazerne x ROC: Sparen en Beleggen deel 1

Workshop Sparen en Beleggen voor jongeren: in samenwerking met ROC – Leer slim omgaan met geld en bouw aan je financiële toekomst!

Let op! Dit is een samenwerking met De Kazerne! De locatie van deze masterclass is : Remmerdenplein 100!

Wil je slim leren omgaan met je geld? Mis dan niet onze workshop “Sparen en Beleggen” Speciaal ontwikkeld in samenwerking met ROC. Deze workshop is ontworpen om jongeren zoals jij de basisprincipes van sparen en beleggen bij te brengen, zodat je een sterke financiële toekomst kunt opbouwen.

Tijdens deze interactieve workshop leer je hoe je effectief kunt sparen en de wereld van beleggen kunt verkennen. We beginnen met de basisprincipes van sparen: waarom het belangrijk is, hoe je doelen stelt en hoe je een spaarplan maakt dat werkt voor jouw specifieke situatie. Vervolgens duiken we in de wereld van beleggen. Je krijgt een overzicht van de verschillende soorten beleggingen, de risico’s en voordelen, en hoe je een gebalanceerde beleggingsportefeuille kunt opbouwen.

De workshop is praktisch van aard, met veel ruimte voor vragen en interactieve oefeningen. Wil je weten hoe je weloverwogen financiële beslissingen kunt nemen. Of je nu spaart voor een grote aankoop, je studie, of gewoon een gezonde financiële basis wilt leggen, deze workshop biedt je de tools en kennis die je nodig hebt.

De samenwerking met ROC zorgt ervoor dat de inhoud van de workshop is afgestemd op de behoeften en interesses van jongeren.