8 Maart – Internationale Vrouwendag

Ben jij klaar om Internationale Vrouwendag op 8 maart te vieren met een boost voor zowel lichaam, geest als business?

Sluit je aan bij onze Body, Mind & Business dag en geef je ondernemersgeest de kracht en energie die het verdient. We hebben een ochtendprogramma en een avondprogramma. Gezien de capaciteit dien, jij je voor beide programma’s apart aan te melden.

WORKOUT (10:00 uur – 11:00 uur) met aansluitend een heerlijke en gezonde smoothie.

Start de dag met pit en doe mee aan een bruisende workout bij OWN Ladies Gym. Laat de energie stromen en ontspan daarna met smaakvolle, gezonde smoothies en bites. Het is tijd om jezelf op te laden!

BUSINESS TALKS, PHOTOSHOOT & BORREL (17:00 uur – 20:00 uur) Inspiratie nodig?

We got you!

Wij hebben een line up van prachtige sprekers die jullie vertellen over de kracht van de community, hoe jij als ondernemer ondanks tegenslagen altijd moet volharden en hun ondernemersverhalen met jou delen!

Doe mee aan een business speeddating sessie om jouw netwerk uit te breiden. Plus, een power fotoshoot – kom stralend voor de dag in jouw business outfit!

We sluiten de avond af met een gezellige borrel! Na de inspiratie en energie van de dag, kun je heerlijk ontspannen, bijkletsen met mede-ondernemers en genieten van een hapje en een drankje.

Locatie ochtendprogramma: OWN ladies gym – Paasheuvelweg 8, 1106 HZ Amsterdam.

Locatie avondprogramma : Johan Cruijff Blvd 83-95, 1101 DM Amsterdam.

Dit is jouw moment, vrouwelijke ondernemers van Amsterdam Zuidoost, om te stralen, te groeien en te connecten. Mis het niet!

Door het beperkte aantal plekken is het belangrijk om voor elk programma afzonderlijk aan te melden!