Masterclass: Business Model Canvas

Ontwerp de toekomst: een Business Model Canvas innovatie workshop, ondersteund door ABN AMRO

Welkom bij “Ontwerp de Toekomst”, een dynamische en interactieve workshop waarin we de kracht van innovatie verkennen met behulp van het Business Model Canvas. Deze workshop wordt ondersteund door ABN AMRO en biedt een unieke gelegenheid om samen te werken aan het ontwerpen van innovatieve bedrijfsmodellen die klaar zijn voor de uitdagingen van de toekomst.

Tijdens deze workshop zullen we dieper ingaan op de verschillende componenten van het Business Model Canvas en hoe deze kunnen worden aangepast en geoptimaliseerd om nieuwe kansen te benutten en concurrentievoordeel te behalen. We zullen praktische strategie├źn verkennen om innovatie te stimuleren binnen uw organisatie, waarbij we gebruikmaken van inspirerende voorbeelden en casestudy’s.

Gedurende de workshop zullen deelnemers hands-on ervaring opdoen met het toepassen van innovatieve denkmethoden en tools om nieuwe zakelijke mogelijkheden te identificeren en te ontwikkelen.

Of u nu een start-up opricht, een bestaand bedrijf wilt transformeren of gewoon geïnteresseerd bent in het verkennen van nieuwe manieren om te innoveren, deze workshop biedt waardevolle inzichten en praktische handvatten om u te helpen uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Schrijf u vandaag nog in en laat ABN AMRO u ondersteunen op uw reis naar een succesvolle en innovatieve toekomst!