Hoe maak jij optimaal gebruik van ChatGPT voor jouw onderneming?

Ontdek de kracht van AI met AI Genius! Leer AI toepassen in je bedrijf en ontdek de kracht van ChatGPT voor jouw onderneming!!

Mis deze kans niet om voorop te lopen in de digitale revolutie. Als ondernemer is het essentieel om op de hoogte te blijven van innovatieve tools zoals ChatGPT. Deze workshop biedt je praktische kennis en vaardigheden om AI effectief in te zetten, waardoor je bedrijf efficiënter, productiever en concurrerender wordt.

Wat kun je verwachten van deze workshop? Deze workshop is meer dan alleen een introductie. Het is een hands-on ervaring waarbij je leert hoe je ChatGPT effectief kunt inzetten voor verschillende aspecten van je bedrijf, dus neem dan ook je laptop mee want we gaan direct aan de slag!

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

  • Introductie tot ChatGPT en AI in het bedrijfsleven: een overzicht van wat ChatGPT is, hoe het werkt, en de rol van kunstmatige intelligentie in de moderne bedrijfswereld.
  • Automatisering van klantenservice: leer hoe ChatGPT kan helpen bij het beantwoorden van klantvragen, waardoor je tijd en middelen bespaart.
  • Content Creatie: ontdek hoe je met ChatGPT snel en efficiënt hoogwaardige content kunt genereren voor je website, blog of sociale media.
  • Data analyse en inzichten: zie hoe ChatGPT complexe data kan analyseren en waardevolle inzichten kan bieden voor je bedrijfsstrategie.
  • Persoonlijke Assistentie: het maken van je eigen GPT voor jouw eigen onderneming, zodat je makkelijker je vragen kan stellen aan ChatGPT.

Voor wie is deze workshop? of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigde bedrijfseigenaar, deze workshop is voor iedereen die geïnteresseerd is in het benutten van de nieuwste technologieën om hun bedrijf te verbeteren. Voor deze workshop is geen voorkennis van AI of programmeren nodig.