Financial Planning – pensioenplanning voor ondernemers

Ontdek praktische pensioenplanningstips tijdens onze workshop, zelfs voor drukke ondernemers met volle agenda’s!

Let op! Dit is een workshop voor ondernemers die minimaal 2 jaar fullitime succesvol ondernemen en qua inkomen grotendeels afhankelijk zijn van het inkomen gegenereerd uit hun onderneming!

In de workshop “Financial Planning: Pensioenplanning voor Ondernemers” begrijpen we de zorgen die veel ondernemers hebben als het gaat om het regelen van hun pensioen. We weten dat het runnen van een bedrijf veel tijd en energie vergt, waardoor pensioenplanning soms op de achtergrond raakt. Daarnaast realiseren we ons dat niet alle ondernemers over voldoende kennis beschikken om effectief te plannen voor hun financiële toekomst.

Daarom is deze workshop ontworpen om ondernemers te helpen, zelfs in drukke tijden, om grip te krijgen op hun pensioenplanning. We bieden praktische tips en strategieën die je kunt implementeren zonder dat het veel extra tijd vergt. Bovendien leggen we complexe financiële concepten op een begrijpelijke manier uit, zodat je met vertrouwen beslissingen kunt nemen over jouw pensioen.

Onze missie is om pensioenplanning toegankelijk en haalbaar te maken voor alle ondernemers, ongeacht hun drukke schema’s. Met deze workshop staan we klaar om je te begeleiden naar een financieel veilige toekomst.

De workshop wordt gegeven door Harry van Houdt – Harry van Houdt – Nederlandsche Planners Associatie en Siomara de Getrouwe- Spalburg

Harry van Houdt MFP CFP® RLP is een gepassioneerde financial planner met een missie om mensen te helpen hun financiële doelen te bereiken. Met jarenlange ervaring en expertise in financiële planning, biedt hij deskundig advies en begeleiding op maat. Harry gelooft in een persoonlijke benadering en streeft ernaar om zijn klanten te empoweren en hen de tools te geven die ze nodig hebben om financiële zekerheid te bereiken.

Siomara de Getrouwe-Spalburg CFP® is een visionaire ondernemer met een sterke financiële achtergrond. Zij zet haar kennis en expertise in om sociale verandering te stimuleren en inclusiviteit te bevorderen. Met een solide begrip van financiële principes en strategieën, combineert Siomara haar passie voor impact met een doelgerichte aanpak om duurzame ontwikkeling te realiseren. Als een inspirerende kracht achter diverse initiatieven op het gebied van financiën en maatschappelijk welzijn, blijft Siomara zich inzetten voor het creëren van een positieve impact en het stimuleren van groei en welvaart.