De Ondernemerswinkel Special Deel 1: Een bedrijfsplan voor horecaondernemers
Workshop voor horecaondernemers deel 1 : Krijg hulp bij het opstellen van een sterk bedrijfsplan voor meer succes en groei in jouw horecabedrijf.
Ben je horecaondernemer en wil je een solide basis leggen voor het succes van je onderneming? In deze workshop begeleiden ervaren experts je bij het opstellen van een professioneel bedrijfsplan dat jouw visie vertaalt naar een concreet en haalbaar plan voor de toekomst. Een goed bedrijfsplan is essentieel voor groei, financiƫle stabiliteit en het aantrekken van investeerders.
Tijdens de workshop leer je hoe je een duidelijke strategie formuleert, je financiƫn structureert en een realistische planning maakt. We richten ons op de unieke uitdagingen van de horeca, zoals locatie, personeel, marketing en winstoptimalisatie. Door middel van interactieve sessies krijg je praktische handvatten om direct aan de slag te gaan met een bedrijfsplan dat aansluit op jouw doelen en markt.
Deze workshop biedt niet alleen de kennis en tools om een succesvol bedrijfsplan te maken, maar ook waardevolle inzichten die je helpen je horecaonderneming naar een hoger niveau te tillen.
Deze workshop is in samenwerking met OBA NEXT, waar 1 van de horecaondernemers uiteindelijk zijn eigen horecazaak mag exploiteren in de nieuwe OBA NEXT.
Tijdens twee workshops behandelen we alle tools die je nodig hebt.
Schrijf je snel in en leg de basis voor een succesvol horecabedrijf!