Business Model Canvas & Business Speed Daten

Vier de Dag van de Ondernemer met Ons op Vrijdag 17 November!

Ochtendprogramma: Workshop Business Model Canvas

Begin je dag met onze interactieve workshop ‘Business Model Canvas’. Deze workshop is speciaal ontworpen om jou en je bedrijf een boost te geven. Samen gaan we aan de slag om voor jouw onderneming een Business Model Canvas op te stellen.

Wat is een Business Model Canvas? Het Business Model Canvas is een strategisch managementinstrument dat je helpt om je bedrijfsmodel overzichtelijk in kaart te brengen. Deze tool stelt je in staat om helder en gestructureerd na te denken over de fundamenten van je bedrijf en innovatieve strategie├źn te ontwikkelen.

Middagprogramma: Business Speed Daten

In de middag schakelen we over naar een meer informele setting met ons ‘Business Speed Daten’ evenement. Dit is een fantastische kans om in korte tijd veel andere ondernemers te ontmoeten. Het is de perfecte gelegenheid om je netwerk uit te breiden, idee├źn uit te wisselen en misschien zelfs nieuwe samenwerkingsverbanden te smeden.

Ben je klaar om deze unieke kans te grijpen en je onderneming naar een hoger niveau te tillen? Meld je dan nu aan voor een of beide evenementen.

Business Model Canvas : Meld je hier aan!

Business Speed Daten : Meld je hier aan!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen de Dag van de Ondernemer te vieren!